"From Mahome to yours"

MAHOME  [ma’homé] staat voor 'mijn thuis'. Bij MAHOME creëren en verzamelen we originele en authentieke objecten voor binnen- en buitenshuis.

Elk stuk in onze collectie is met de hand gemaakt door vakvrouwen en -mannen uit België én Afrika. We bieden een mix aan van artikelen die we zelf hebben ontworpen en die geproduceerd worden in België. Daarnaast importeren we unieke en authentieke spullen uit Afrika.

 

Onze fascinatie voor materialen en vakmanschap

We werken veel met producten uit Afrika omdat we gefascineerd zijn door hun vakmanschap en de manier waarop materialen, die rechtstreeks uit de natuur komen, verwerkt worden tot handige en eenvoudige producten. De rode draad door onze collectie is dan ook het gebruik van natuurlijke materialen zoals porselein, klei, ruwe katoen, jute, raffia, hout, etc. 

 

Een gedeelde passie

MAHOME is enkele jaren geleden gestart als een hobby, vanuit een gemeenschappelijke fascinatie voor mooie materialen. Achter MAHOME staan  drie vrouwen (Ann, Annelies & Margot) en 1 man. Stap voor stap bouwen we verder aan ons verhaal.

Hello!

Wil je onze producten eens in het echt zien en voelen? Kom dan langs in ons atelier. Maak een afspraak via de website of mail hello@mahome.be

Blijf op de hoogte van onze events en volg ons op Instagram (@Mahomecollection) of via facebook (Mahome).